Devi Mahatmyam Dvaatrisannaamaavali In Tamil And English

Devi Mahatmyam Navaavarna Vidhi Stotram was wrote by Rishi Markandeya.

॥ Devi Mahatmyam Dvaatrisannaamaavali Stotram Tamil Lyrics ॥

துர்கா துர்கார்தி ஶமனீ துர்காபத்வினிவாரிணீ।
துர்காமச்சேதினீ துர்க ஸாதினீ துர்க னாஶினீ
துர்க மஜ்ஞானதா துர்கதைத்யலோகதவானலா
துர்கமா துர்கமாலோகா துர்கமாத்மஸ்வரூபிணீ
துர்கமார்கப்ரதா துர்கமவித்யா துர்கமாஶ்ரிதா
துர்கமஜ்ஞானஸம்ஸ்தானா துர்கமத்யானபாஸினீ
துர்கமோஹா துர்கமகா துர்கமார்தஸ்வரூபிணீ
துர்கமாஸுரஸம்ஹன்த்ரீ துர்கமாயுததாரிணீ
துர்கமாம்கீ துர்கமாதா துர்கம்யா துர்கமேஶ்வரீ
துர்கபீமா துர்கபாமா துர்லபா துர்கதாரிணீ
னாமாவளீ மமாயாஸ்தூ துர்கயா மம மானஸஃ
படேத் ஸர்வ பயான்முக்தோ பவிஷ்யதி ன ஸம்ஶயஃ

॥ Devi Mahatmyam Dvaatrisannaamaavali Stotram in English


durga durgarti samani durgapadvinivarini।
durgamacchedini durga sadhini durga nasini
durga mannanada durgadaityalokadavanala
durgama durgamaloka durgamatmasvarupini
durgamargaprada durgamavidya durgamasrita
durgamannanasansthana durgamadhyanabhasini
durgamoha durgamaga durgamarthasvarupini
durgamasurasanhantri durgamayudhadharini
durgamangi durgamata durgamya durgamesvari
durgabhima durgabhama durlabha durgadharini
namavali mamayastu durgaya mama manasah
pathet sarva bhayanmukto bhavisyati na sansayah

See Also  Sri Hari Dhyanashtakam In English