Devi Mahatmyam Mangala Harathi In Tamil And English

Devi Mahatmyam Navaavarna Vidhi Stotram was wrote by Rishi Markandeya.

॥ Devi Mahatmyam Mangala Harathi Stotram Tamil Lyrics ॥

ஶ்ரீ சக்ர புர மம்து ஸ்திரமைன ஶ்ரீ லலித பஸிடி பாதாலகிதெ னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

பம்காரு ஹாராலு ஸிம்காரமொலகிம்சு அம்பிகா ஹ்றுதயகு னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

ஶ்ரீ கௌரி ஶ்ரீமாத ஶ்ரீமஹாராஜ்ஞி ஶ்ரீ ஸிம்ஹாஸனேஶ்வரிகி னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

கல்பதருவை மம்மு காபாடு கரமுலகு கவகம்பு காஸுலதோ னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

பாஶாம்குஶ புஷ்ப பாணசாபதரிகி பரம பாவனமைன னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

காம்தி கிரணாலதோ கலிகி மெடலோ மெரிஸெ கல்யாண ஸூத்ரம்மு னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

சிருனவ்வு லொலிகிம்சு ஶ்ரீதேவி அதரான ஶதகோ டி னக்ஷத்ர னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

கலுவரேகுல வம்டி கன்னுல தல்லி ஶ்ரீராஜராஜேஶ்வரிகி னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

முதமார மோமுன முச்சடக தரியிம்சு கஸ்தூரி கும்குமகு னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

சம்த்ரவம்கனிகிதெ னீராஜனம்

ஶுக்ரவாரமுனாடு ஶுபமுலொஸகே தல்லி ஶ்ரீ மஹாலக்ஷ்மி கிதெ னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

முக்குரம்மலகுனு மூலமகு பெத்தம்ம முத்யாலதோ னித்ய னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

ஶ்றும்கேரி பீடான ஸும்தராகாரிணி ஸௌம்தர்யலஹரிகிதெ னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

ஸகல ஹ்றுதயாலலோ புத்திப்ரேரண ஜேயு தல்லி காயத்ரிகிதெ னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்

தான னரஸிம்ஹுனி தயதோட ரக்ஷிம்சு தயகல தல்லிகிதெ னீராஜனம்
ஆத்மார்பணதோ னித்ய னீராஜனம்

ஶ்ரீ சக்ர புர மம்து ஸ்திரமைன ஶ்ரீ லலித பஸிடி பாதாலகிதெ னீராஜனம்
பம்காருதல்லிகிதெ னீராஜனம்.

See Also  Sri Ganga Narayana Deva Ashtakam In Tamil

॥ Devi Mahatmyam Mangala Harathi Stotram in English


sri cakra pura mandu sthiramaina sri lalita pasidi padalakide nirajanam
bangarutallikide nirajanam

bangaru haralu singaramolakincu ambika hrdayaku nirajanam
bangarutallikide nirajanam

sri gauri srimata srimaharanni sri simhasanesvariki nirajanam
bangarutallikide nirajanam

kalpataruvai mammu kapadu karamulaku kavakambu kasulato nirajanam
bangarutallikide nirajanam

pasankusa puspa banacapadhariki parama pavanamaina nirajanam
bangarutallikide nirajanam

kanti kiranalato kaliki medalo merise kalyana sutrammu nirajanam
bangarutallikide nirajanam

cirunavvu lolikincu sridevi adharana satako ti naksatra nirajanam
bangarutallikide nirajanam

kaluvarekula vanti kannula talli srirajarajesvariki nirajanam
bangarutallikide nirajanam

mudamara momuna muccataga dariyincu kasturi kunkumaku nirajanam
bangarutallikide nirajanam

candravankanikide nirajanam

sukravaramunadu subhamulosage talli sri mahalaksmi kide nirajanam
bangarutallikide nirajanam

muggurammalakunu mulamagu peddamma mutyalato nitya nirajanam
bangarutallikide nirajanam

srngeri pithana sundarakarini saundaryalaharikide nirajanam
bangarutallikide nirajanam

sakala hrdayalalo buddhiprerana jeyu talli gayatrikide nirajanam
bangarutallikide nirajanam

dana narasimhuni dayatoda raksincu dayagala tallikide nirajanam
atmarpanato nitya nirajanam

sri cakra pura mandu sthiramaina sri lalita pasidi padalakide nirajanam
bangarutallikide nirajanam