108 Names Of Sri Kali In Sanskrit

॥ 108 Names of Sri Kali Sanskrit Lyrics ॥ ॥ श्री काली अष्टोत्तरशतनामावली ॥ओं काल्यै नमः ।ओं कपालिन्यै नमः ।ओं कान्तायै नमः ।ओं कामदायै नमः ।ओं कामसुन्दर्यै नमः ।ओं कालरात्र्यै नमः ।ओं कालिकायै नमः ।ओं कालभैरवपूजितायै नमः ।ओं कुरुकुल्लायै नमः ॥ ९ ॥ ओं कामिन्यै नमः ।ओं कमनीयस्वभाविन्यै नमः ।ओं कुलीनायै नमः ।ओं कुलकर्त्र्यै नमः … Read more

108 Names Of Sri Kali In English

॥ 108 Names of Sri Kali English Lyrics ॥ ॥ śrī kalī astōttaraśatanamavalī ॥ōṁ kalyai namaḥ ।ōṁ kapalinyai namaḥ ।ōṁ kantayai namaḥ ।ōṁ kamadayai namaḥ ।ōṁ kamasundaryai namaḥ ।ōṁ kalaratryai namaḥ ।ōṁ kalikayai namaḥ ।ōṁ kalabhairavapūjitayai namaḥ ।ōṁ kurukullayai namaḥ ॥ 9 ॥ ōṁ kaminyai namaḥ ।ōṁ kamanīyasvabhavinyai namaḥ ।ōṁ kulīnayai namaḥ ।ōṁ kulakartryai namaḥ … Read more

108 Names Of Sri Kali In Tamil

॥ 108 Names of Sri Kali Tamil Lyrics ॥ ॥ ஶ்ரீ காளீ அஷ்டோத்தரஶதனாமாவளி꞉ ॥ஓம் கால்யை நம꞉ ।ஓம் கபாலின்யை நம꞉ ।ஓம் காந்தாயை நம꞉ ।ஓம் காமதா³யை நம꞉ ।ஓம் காமஸுந்த³ர்யை நம꞉ ।ஓம் காலராத்ர்யை நம꞉ ।ஓம் காலிகாயை நம꞉ ।ஓம் காலபை⁴ரவபூஜிதாயை நம꞉ ।ஓம் குருகுல்லாயை நம꞉ ॥ 9 ॥ ஓம் காமின்யை நம꞉ ।ஓம் கமனீயஸ்வபா⁴வின்யை நம꞉ ।ஓம் குலீனாயை நம꞉ ।ஓம் குலகர்த்ர்யை நம꞉ … Read more

108 Names Of Sri Kali In Telugu

॥ 108 Names of Sri Kali Telugu Lyrics ॥ ॥ శ్రీ కాళీ అష్టోత్తరశతనామావళిః॥ఓం కాల్యై నమః ।ఓం కపాలిన్యై నమః ।ఓం కాంతాయై నమః ।ఓం కామదాయై నమః ।ఓం కామసుందర్యై నమః ।ఓం కాలరాత్ర్యై నమః ।ఓం కాలికాయై నమః ।ఓం కాలభైరవపూజితాయై నమః ।ఓం కురుకుల్లాయై నమః ॥ ౯ ॥ ఓం కామిన్యై నమః ।ఓం కమనీయస్వభావిన్యై నమః ।ఓం కులీనాయై నమః ।ఓం కులకర్త్ర్యై నమః ।ఓం … Read more

108 Names Of Sri Bagalamukhi In English

॥ 108 Names of Sri Bagalamukhi English Lyrics ॥ ॥ śrī bagalastōttaraśatanamavalī ॥ōṁ bagalayai namaḥ ।ōṁ visnuvanitayai namaḥ ।ōṁ visnuśaṅkarabhaminyai namaḥ ।ōṁ bahulayai namaḥ ।ōṁ dēvamatrē namaḥ ।ōṁ mahavisnuprasvai namaḥ ।ōṁ mahamatsyayai namaḥ ।ōṁ mahakūrmayai namaḥ ।ōṁ mahavaraharūpinyai namaḥ ॥ 9 ॥ ōṁ narasiṁhapriyayai namaḥ ।ōṁ ramyayai namaḥ ।ōṁ vamanayai namaḥ ।ōṁ vaturūpinyai namaḥ ।ōṁ … Read more

108 Names Of Sri Bagalamukhi In Kannada

॥ 108 Names of Sri Bagalamukhi Kannada Lyrics ॥ ॥ ಶ್ರೀ ಬಗಳಾಷ್ಟೋತ್ತರಶತನಾಮಾವಳಿಃ ॥ಓಂ ಬಗಳಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ವಿಷ್ಣುವನಿತಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ವಿಷ್ಣುಶಂಕರಭಾಮಿನ್ಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ಬಹುಳಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ದೇವಮಾತ್ರೇ ನಮಃ ।ಓಂ ಮಹಾವಿಷ್ಣುಪ್ರಸ್ವೈ ನಮಃ ।ಓಂ ಮಹಾಮತ್ಸ್ಯಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ಮಹಾಕೂರ್ಮಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ಮಹಾವಾರಾಹರೂಪಿಣ್ಯೈ ನಮಃ ॥ ೯ ॥ ಓಂ ನರಸಿಂಹಪ್ರಿಯಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ರಮ್ಯಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ವಾಮನಾಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ ವಟುರೂಪಿಣ್ಯೈ ನಮಃ ।ಓಂ … Read more

108 Names Of Sri Bagalamukhi In Telugu

॥ 108 Names of Sri Bagalamukhi Telugu Lyrics ॥ ॥ శ్రీ బగళాష్టోత్తరశతనామావళిః ॥ఓం బగళాయై నమః ।ఓం విష్ణువనితాయై నమః ।ఓం విష్ణుశంకరభామిన్యై నమః ।ఓం బహుళాయై నమః ।ఓం దేవమాత్రే నమః ।ఓం మహావిష్ణుప్రస్వై నమః ।ఓం మహామత్స్యాయై నమః ।ఓం మహాకూర్మాయై నమః ।ఓం మహావారాహరూపిణ్యై నమః ॥ ౯ ॥ ఓం నరసింహప్రియాయై నమః ।ఓం రమ్యాయై నమః ।ఓం వామనాయై నమః ।ఓం వటురూపిణ్యై నమః ।ఓం … Read more

108 Names Of Sri Bagalamukhi In Tamil

॥ 108 Names of Sri Bagalamukhi Tamil Lyrics ॥ ॥ ஶ்ரீ ப³க³ளாஷ்டோத்தரஶதனாமாவளி꞉ ॥ஓம் ப³க³ளாயை நம꞉ ।ஓம் விஷ்ணுவனிதாயை நம꞉ ।ஓம் விஷ்ணுஶங்கரபா⁴மின்யை நம꞉ ।ஓம் ப³ஹுளாயை நம꞉ ।ஓம் தே³வமாத்ரே நம꞉ ।ஓம் மஹாவிஷ்ணுப்ரஸ்வை நம꞉ ।ஓம் மஹாமத்ஸ்யாயை நம꞉ ।ஓம் மஹாகூர்மாயை நம꞉ ।ஓம் மஹாவாராஹரூபிண்யை நம꞉ ॥ 9 ॥ ஓம் நரஸிம்ஹப்ரியாயை நம꞉ ।ஓம் ரம்யாயை நம꞉ ।ஓம் வாமனாயை நம꞉ ।ஓம் வடுரூபிண்யை நம꞉ ।ஓம் … Read more

108 Names Of Sri Bagalamukhi In Sanskrit

॥ 108 Names of Sri Bagalamukhi Sanskrit Lyrics ॥ ॥ श्री बगलाष्टोत्तरशतनामावली ॥ओं बगलायै नमः ।ओं विष्णुवनितायै नमः ।ओं विष्णुशङ्करभामिन्यै नमः ।ओं बहुलायै नमः ।ओं देवमात्रे नमः ।ओं महाविष्णुप्रस्वै नमः ।ओं महामत्स्यायै नमः ।ओं महाकूर्मायै नमः ।ओं महावाराहरूपिण्यै नमः ॥ ९ ॥ ओं नरसिंहप्रियायै नमः ।ओं रम्यायै नमः ।ओं वामनायै नमः ।ओं वटुरूपिण्यै नमः ।ओं … Read more

108 Names Of Sri Kamala In Tamil

॥ 108 Names of Sri Kamala Tamil Lyrics ॥ ॥ ஶ்ரீ கமலாஷ்டோத்தரஶதனாமாவளி꞉ ॥ஓம் மஹாமாயாயை நம꞉ ।ஓம் மஹாலக்ஷ்ம்யை நம꞉ ।ஓம் மஹாவாண்யை நம꞉ ।ஓம் மஹேஶ்வர்யை நம꞉ ।ஓம் மஹாதே³வ்யை நம꞉ ।ஓம் மஹாராத்ர்யை நம꞉ ।ஓம் மஹிஷாஸுரமர்தி³ன்யை நம꞉ ।ஓம் காலராத்ர்யை நம꞉ ।ஓம் குஹ்வே நம꞉ ॥ 9 ॥ ஓம் பூர்ணாயை நம꞉ ।ஓம் ஆனந்தா³யை நம꞉ ।ஓம் ஆத்³யாயை நம꞉ ।ஓம் ப⁴த்³ரிகாயை நம꞉ ।ஓம் … Read more