Hymn To Goddess Varahamukhi In Bengali

॥ Maha Varahi Hymns Bengali Lyrics ॥ ॥ বরাহমুখীস্তবঃ তথা বারাহ্যনুগ্রহাষ্টকম্ ॥ কুবলয়নিভা কৌশেয়ার্ধোরুকা মুকুটোজ্জ্বলাহলমুসলিনী সদ্ভক্তেভ্যো বরাভয়দায়িনী ।কপিলনয়না মধ্যে ক্ষামা কঠোরঘনস্তনীজয়তি জগতাং মাতঃ সা তে বরাহমুখী তনুঃ ॥ ১ ॥ তরতি বিপদো ঘোরা দূরাত্ পরিহ্রিয়তে ভয়-স্খলিতমতিভির্ভূতপ্রেতৈঃ স্বয়ং ব্রিয়তে শ্রিয়া ।ক্ষপয়তি রিপূনীষ্টে বাচাং রণে লভতে জয়ংবশয়তি জগত্ সর্বং বারাহি য়স্ত্বয়ি ভক্তিমান্ ॥ ২ ॥ স্তিমিতগতয়ঃ সীদদ্বাচঃ … Read more

Hymn To Goddess Varahamukhi In Tamil

॥ Maha Varahi Tamil Lyrics ॥ ॥ வராஹமுகீ²ஸ்தவ: ததா² வாராஹ்யநுக்³ரஹாஷ்டகம் ॥ குவலயநிபா⁴ கௌஶேயார்தோ⁴ருகா முகுடோஜ்ஜ்வலாஹலமுஸலிநீ ஸத்³ப⁴க்தேப்⁴யோ வராப⁴யதா³யிநீ ।கபிலநயநா மத்⁴யே க்ஷாமா கடோ²ரக⁴நஸ்தநீஜயதி ஜக³தாம் மாத: ஸா தே வராஹமுகீ² தநு: ॥ 1 ॥ தரதி விபதோ³ கோ⁴ரா தூ³ராத் பரிஹ்ரியதே ப⁴ய-ஸ்க²லிதமதிபி⁴ர்பூ⁴தப்ரேதை: ஸ்வயம் வ்ரியதே ஶ்ரியா ।க்ஷபயதி ரிபூநீஷ்டே வாசாம் ரணே லப⁴தே ஜயம்வஶயதி ஜக³த் ஸர்வம் வாராஹி யஸ்த்வயி ப⁴க்திமாந் ॥ 2 ॥ ஸ்திமிதக³தய: ஸீத³த்³வாச: பரிச்யுதஹேதய:க்ஷுபி⁴தஹ்ருʼத³யா: … Read more

Hymn To Goddess Varahamukhi In English

॥ Maha Varahi Hymns English Lyrics ॥ ॥ varahamukhistavah tatha varahyanugrahastakam ॥ kuvalayanibha kauseyardhoruka mukutojjvalahalamusalini sadbhaktebhyo varabhayadayini ।kapilanayana madhye ksama kathoraghanastanijayati jagatam matah sa te varahamukhi tanuh ॥ 1 ॥ tarati vipado ghora durat parihriyate bhaya-skhalitamatibhirbhutapretaih svayam vriyate sriya ।ksapayati ripuniste vacam rane labhate jayamvasayati jagat sarvam varahi yastvayi bhaktiman ॥ 2 ॥ stimitagatayah sidadvacah … Read more

Hymn To Goddess Varahamukhi In Sanskrit

॥ Maha Varahi Sanskrit Lyrics ॥ ॥ वराहमुखीस्तवः तथा वाराह्यनुग्रहाष्टकम् ॥ कुवलयनिभा कौशेयार्धोरुका मुकुटोज्ज्वलाहलमुसलिनी सद्भक्तेभ्यो वराभयदायिनी ।कपिलनयना मध्ये क्षामा कठोरघनस्तनीजयति जगतां मातः सा ते वराहमुखी तनुः ॥ १ ॥ तरति विपदो घोरा दूरात् परिह्रियते भय-स्खलितमतिभिर्भूतप्रेतैः स्वयं व्रियते श्रिया ।क्षपयति रिपूनीष्टे वाचां रणे लभते जयंवशयति जगत् सर्वं वाराहि यस्त्वयि भक्तिमान् ॥ २ ॥ स्तिमितगतयः सीदद्वाचः परिच्युतहेतयःक्षुभितहृदयाः … Read more