Saranam Solli Koopiduvom Sabarimalai Vaasanai In Tamil

॥ Saranam Solli Koopiduvom Sabarimalai Tamil Lyrics ॥ ॥ சரணம் சொல்லிக் கூப்பிடுவோம் சபரிமலை ॥சரணம் சொல்லிக் கூப்பிடுவோம் சபரிமலை வாசனைவரணும் என்று அழைத்திடுவோம் வரம் கொடுக்கும் ஈசனைஅருளைத் தரும் ஆண்டவனை அன்பருக்கு மித்திரனைசிரம் தாழ்த்தி வணங்கிடுவோம் ஹரிஹர‌ சுதன் ஐயப்பனை வில்லாளி வீரனே வீரமணிகண்டனே தமிழ்சொல்லெடுத்துப் பாடுவோம் சுந்தரேசர் மைந்தனை ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பாசரணம் சரணம் ஐயப்பா ॥ சபரிமலை செல்பவர்க்கு சஞ்சலங்கள் இல்லைபயம் தனையே போக்கிடுவான் பந்தளத்தின் பிள்ளைஅபயம் என்று சரணடைந்தால் … Read more

Sri Sabari Girisha Ashtakam In Telugu

॥ Sri Sabari Girisha Ashtakam Telugu Lyrics ॥ ॥ శ్రీ శబరిగిరీశాష్టకం ॥యజన సుపూజిత యోగివరార్చిత యాదువినాశక యోగతనోయతివర కల్పిత యంత్రకృతాసన యక్షవరార్పిత పుష్పతనో ।యమనియమాసన యోగిహృదాసన పాపనివారణ కాలతనోజయ జయ హే శబరీగిరి మందిర సుందర పాలయ మామనిశమ్ ॥ ౧ ॥ మకర మహోత్సవ మంగళదాయక భూతగణావృత దేవతనోమధురిపు మన్మథమారక మానిత దీక్షితమానస మాన్యతనో ।మదగజసేవిత మంజుల నాదక వాద్య సుఘోషిత మోదతనోజయ జయ హే శబరీగిరి మందిర సుందర పాలయ … Read more

Sri Sabari Girisha Ashtakam In Kannada

॥ Sri Sabari Girisha Ashtakam Kannada Lyrics ॥ ॥ ಶ್ರೀ ಶಬರಿಗಿರೀಶಾಷ್ಟಕಂ ॥ಯಜನ ಸುಪೂಜಿತ ಯೋಗಿವರಾರ್ಚಿತ ಯಾದುವಿನಾಶಕ ಯೋಗತನೋಯತಿವರ ಕಲ್ಪಿತ ಯಂತ್ರಕೃತಾಸನ ಯಕ್ಷವರಾರ್ಪಿತ ಪುಷ್ಪತನೋ ।ಯಮನಿಯಮಾಸನ ಯೋಗಿಹೃದಾಸನ ಪಾಪನಿವಾರಣ ಕಾಲತನೋಜಯ ಜಯ ಹೇ ಶಬರೀಗಿರಿ ಮಂದಿರ ಸುಂದರ ಪಾಲಯ ಮಾಮನಿಶಮ್ ॥ ೧ ॥ ಮಕರ ಮಹೋತ್ಸವ ಮಂಗಳದಾಯಕ ಭೂತಗಣಾವೃತ ದೇವತನೋಮಧುರಿಪು ಮನ್ಮಥಮಾರಕ ಮಾನಿತ ದೀಕ್ಷಿತಮಾನಸ ಮಾನ್ಯತನೋ ।ಮದಗಜಸೇವಿತ ಮಂಜುಲ ನಾದಕ ವಾದ್ಯ ಸುಘೋಷಿತ ಮೋದತನೋಜಯ ಜಯ ಹೇ ಶಬರೀಗಿರಿ ಮಂದಿರ ಸುಂದರ ಪಾಲಯ … Read more

Sri Sabari Girisha Ashtakam In Tamil

॥ Sri Sabari Girisha Ashtakam Tamil Lyrics ॥ ॥ ஶ்ரீ ஶப³ரிகி³ரீஶாஷ்டகம் ॥யஜந ஸுபூஜித யோகி³வரார்சித யாது³விநாஶக யோக³தநோயதிவர கல்பித யந்த்ரக்ருதாஸந யக்ஷவரார்பித புஷ்பதநோ ।யமநியமாஸந யோகி³ஹ்ருதா³ஸந பாபநிவாரண காலதநோஜய ஜய ஹே ஶப³ரீகி³ரி மந்தி³ர ஸுந்த³ர பாலய மாமநிஶம் ॥ 1 ॥ மகர மஹோத்ஸவ மங்க³லதா³யக பூ⁴தக³ணாவ்ருத தே³வதநோமது⁴ரிபு மந்மத²மாரக மாநித தீ³க்ஷிதமாநஸ மாந்யதநோ ।மத³க³ஜஸேவித மஞ்ஜுல நாத³க வாத்³ய ஸுகோ⁴ஷித மோத³தநோஜய ஜய ஹே ஶப³ரீகி³ரி மந்தி³ர ஸுந்த³ர பாலய … Read more

Sri Sabari Girisha Ashtakam In English

॥ Sri Sabari Girisha Ashtakam English Lyrics ॥ ॥ śrī śabarigirīśastakam ॥yajana supūjita yōgivararcita yaduvinaśaka yōgatanōyativara kalpita yantrakr̥tasana yaksavararpita puspatanō ।yamaniyamasana yōgihr̥dasana papanivarana kalatanōjaya jaya hē śabarīgiri mandira sundara palaya mamaniśam ॥ 1 ॥ makara mahōtsava maṅgaladayaka bhūtaganavr̥ta dēvatanōmadhuripu manmathamaraka manita dīksitamanasa manyatanō ।madagajasēvita mañjula nadaka vadya sughōsita mōdatanōjaya jaya hē śabarīgiri mandira sundara palaya … Read more

Sri Sabari Girisha Ashtakam In Sanskrit

॥ Sri Sabari Girisha Ashtakam Sanskrit Lyrics ॥ ॥ श्री शबरिगिरीशाष्टकम् ॥यजन सुपूजित योगिवरार्चित यादुविनाशक योगतनोयतिवर कल्पित यन्त्रकृतासन यक्षवरार्पित पुष्पतनो ।यमनियमासन योगिहृदासन पापनिवारण कालतनोजय जय हे शबरीगिरि मन्दिर सुन्दर पालय मामनिशम् ॥ १ ॥ मकर महोत्सव मङ्गलदायक भूतगणावृत देवतनोमधुरिपु मन्मथमारक मानित दीक्षितमानस मान्यतनो ।मदगजसेवित मञ्जुल नादक वाद्य सुघोषित मोदतनोजय जय हे शबरीगिरि मन्दिर सुन्दर पालय … Read more

Irumudi Iraiva Saranam Saranam In English

॥ Irumudi Iraiva Saranam Saranam English Lyrics ॥ Swamiye…saranam Ayyappo…Irumudi Piriyanesaranam AyyappoSarana Gosha Piriyanesaranam Ayyappo Swamiye …. Ayyappo… Swamiye …. Ayyappo.. Swamiye …. Ayyappo Swamiye …. Ayyappo..Swamiye …. Ayyappo Irumudi Iraiva saranam saranamThiruvadi Vendum saranam saranamIrumudi Iraiva saranam saranamThiruvadi Vendum saranam saranamPadi pathinettum sathiya saranamVadivudaiyone Nithiya saranamPuli vahanane saranam saranamPurushothamane saranam saranam Sabarimalai vazhum Sastha … Read more

Enna Varam Vendum Kelungkal In Tamil

॥ Enna Varam Vendum Kelungkal Tamil Lyrics ॥ என்ன‌ வரம் வேண்டும் கேளுங்கள் – சபரிமன்னவன் அருள்வான் பாருங்கள் (என்ன‌ வரம்)பொன்னம்பல‌ மேடையில் கூடுங்கள் ஐயன்பொன்னடியைப் பணிந்து பாடுங்கள் நீங்கள் (என்ன‌ வரம்) மண்டல‌ நோன்பிருந்து மணிமாலையும் அணிந்துஅனுதினம் தவறாமல் சரணம் சொல்லிவந்துமணிகண்ட‌ பெருமானின் மகிமையை அறிந்துஒரு கண‌த்தில் நலம் சேர்க்கும் அரிஹரசுதனிடம் (என்ன‌ வரம்) சத்தியச் சுடராக‌ சபரியில் கோவில் கொண்டான்த்ர்மத்தின் நாயகனாய் ஆரியங்காவில் அமர்ந்தான்குளத்துப்புழைதனிலே பாலனாய்க் காட்சி தந்தான்வழிகாக்கும் தெய்வமாம் வடிவேலன் … Read more

Shastastutida Ashtakam In Sanskrit

॥ Sri Shastastutida Ashtakam Sanskrit Lyrics ॥  ॥ श्रीशास्तास्तुतिदशकं ॥ आशानुरूपफलदं चरणारविन्द-भाजामपारकरुणार्णवपूर्णचन्द्रम् ।नाशाय सर्वविपदामपि नौमि नित्य-मीशानकेशवभवं भुवनैकनाथम् ॥ १ ॥ पिञ्छावली वलयिताकलितप्रसून-सञ्जातकान्तिभरभासुरकेशभारम् ।शिञ्जानमञ्जुमणिभूषणरञ्जिताङ्गंचन्द्रावतंसहरिनन्दनमाश्रयामि ॥ २ ॥ आलोलनीलललिताळकहाररम्य-माकम्रनासमरुणाधरमायताक्षम् ।आलम्बनं त्रिजगतां प्रमथाधिनाथ-मानम्रलोकहरिनन्दनमाश्रयामि ॥ ३ ॥ कर्णावलम्बिमणिकुण्डलभासमान-गण्डस्थलं समुदिताननपुण्डरीकम् ।अर्णोजनाभहरयोरिव मूर्तिमन्तंपुण्यातिरेकमिव भूतपतिं नमामि ॥ ४ ॥ उद्दण्डचारुभुजदण्डयुगाग्रसंस्थंकोदण्डबाणमहितान्तमतान्तवीर्यम् ।उद्यत्प्रभापटलदीप्रमदभ्रसारंनित्यं प्रभापतिमहं प्रणतो भवामि ॥ ५ ॥ मालेयपङ्कसमलङ्कृतभासमान-दोरन्तराळतरळामलहारजालम् ।नीलातिनिर्मलदुकूलधरं मुकुन्द-कालान्तकप्रतिनिधिं प्रणतोऽस्मि नित्यम् ॥ … Read more

Shastastutida Ashtakam In English

॥ Sri Shastastutida Ashtakam English Lyrics ॥  ॥ srisastastutidasakam ॥ asanurupaphaladam caranaravinda-bhajamaparakarunarnavapurnacandram ।nasaya sarvavipadamapi naumi nitya-misanakesavabhavam bhuvanaikanatham ॥ 1 ॥ pinchavali valayitakalitaprasuna-sanjatakantibharabhasurakesabharam ।sinjanamanjumanibhusanaranjitangamcandravatamsaharinandanamasrayami ॥ 2 ॥ alolanilalalitalakahararamya-makamranasamarunadharamayataksam ।alambanam trijagatam pramathadhinatha-manamralokaharinandanamasrayami ॥ 3 ॥ karnavalambimanikundalabhasamana-gandasthalam samuditananapundarikam ।arnojanabhaharayoriva murtimantampunyatirekamiva bhutapatim namami ॥ 4 ॥ uddandacarubhujadandayugagrasamsthamkodandabanamahitantamatantaviryam ।udyatprabhapataladipramadabhrasaramnityam prabhapatimaham pranato bhavami ॥ 5 ॥ maleyapankasamalankrtabhasamana-dorantaralataralamalaharajalam ।nilatinirmaladukuladharam mukunda-kalantakapratinidhim pranato’smi nityam ॥ … Read more